Numri i vetevrasjeve ne Shkoder po rritet frikshem dhe per kete situate psikologet tregojne edhe profilin e personit qe rrezikon te vetendeshkohet.Numri i vetevrasjeve ne Shkoder po rritet.Pak dite me pare nje grua kreu aktin publikisht. U hodh nga ura e Bunes.

Ne kendeveshtrimin e nje psikologu, me te rrezikuarit i perkasin asaj pjese te shoqerise te ardhur ne qytet.Por si shikohet profesionalisht profili i atij me tendenca drejt vetevrasjes.Vemendje! Kaq pak dhe kaq shume njekohesisht kerkojne.Ne 40 dite shtate femra u vetevrane ne Shkoder.