Jo vetëm eliminimi nga Botërori është shqetësues për Spanjën. Përfaqësuesja e Spanjës ka mundur të pësoi edhe më keq rrugë kur aeroplani i tyre është goditur nga rrufeja.
Avioni "Iberia 2907" u godit gjatë fluturimit duke detyruar aterim të mëhershëm në aeroportin "Adolfo Suarez-Barajas".

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Lojtarët kanë ateruar të veshur me tutat e zeza dhe shiritat e gjelbërt të shpëtimit, ndërsa janë urdhëruar që mos të japin asnjë deklaratë për mediat.
Thuhet se ka patur panik të madhe tek lojtarët dhe se ata kanë nevojë për pushim me familjet e tyre pas ngjarjes që iu ndodhi./Indeksonline/