Jo vetëm në mandatin që kaloi, por dhe në projektin e katër viteve të ardshme qeveria Berisha ka shpallur si prioritet ndërtimine rrugëve të reja dhe riskonstruksionin e rrugëve të vjetra në të gjithë vendin. Por cila është diantaca e rrugëve aktuale që nisin nga Tirana. Ne po japim sot një raport special me të gjitha të dhënat të marra në Ministrinë e Punëve publike,Transporteve dhe telekomunikacioneve.

Ja distncat dhe koha që duhet për ti përshkuar këto segmente rruge.

Distancat dhe kohëzgjatjaTiranë-Durrës, 39 km, 30 minutaTiranë-Vlorë, 147 km, 2.5 orëTiranë-Kukës, 144 km, 2 orëTiranë-Sarandë, 290 km, 5 orëTiranë-Bajram Curri, 238 km, 4.5 orëTiranë- Shkodër, 111 km, 1.40 orëTiranë-Elbasan, 54 km, 1 orëTiranë- Fier, 113 km, 2 orëTiranë-Korçë, 179 km, 3.5 orëTiranë- Berat,132 km, 2 orëTiranë-Lushnje, 80 km, 1.30 orëTiranë-Krujë, 31 km, 25 minutaTiranë- Kavajë, 46 km, 40 minutaTiranë-Skrapar ,165 km, 3 orëTiranë-Tropojë, 223 km, 4.5 orëTiranë-Tepelenë,195 km, 4 orë