Rudina Magjistari është prezantuesja e njohur shqiptare e cila drejton prej vitesh emisionin qe mban emrin e saj në Tv Klan.


Cdo pasdite ajo shfaqet e bukur dhe shumë e përgatitur për emisionin e saj, por duket se këtë herë ka harruar dicka.


Rudina këtë herë është shfaqur vetem me njërën dorë të lyer me manikyr. Mos ndoshta kjo është bërë me qëllim nga ajo apo thjeshtë nuk ka pasur kohë të merret me dorën tjetër.