Autori i mundshëm i atentateve me pako-bombë në Teksas, një farë Unabomber i ri, është individualizuar dhe vrarë nga policia.


Lajmi bëhet i ditur nga Sky News, i cili citon burime mediatike në SHBA.


Brenda dhjetë ditësh, pikërisht në zonën e Austinit në Teksas, ka pasur tre raste të ngjashme të pakove-bombë, ku një person ka mbetur i vrarë dhe dy të plagosur.


21 mars 2018 (gazeta-Shqip.com)