Vazhdojnë tashmë prej ditësh, pa pasur pushim, reshjet e shiut në Kaliforni.


Në vend janë dhënë disa alarme për rrezik përmbytjeje dhe rrëshkitje dheu në Los Angeles.


Në San Juan, në jug të Los Angeles, janë urdhëruar qindra evakuime pas prishjes së një dige.