Të dashur lexuese dhe lexues të Shekullit

Botuesi i Shekullit, Redaksia e Shekullit Print, Shekulli Online, Korrespodentët e gazetës, Administrata dhe Bashkepunëtorët tanë jashtë vendit ju urojnë të gjithëve:

VIT TË RI TË MBARË E TË GËZUAR

Për disa prej nesh 2009-a mund të ketë qenë një vit i mire, për të tjerë, një vit i vështirë.

Por besojmë se të gjithë ndajmë bindjen që ne shqiptarët meritojmë më shumë, që Shqipëria jonë e vogël meriton më shumë. Njerëzit mund të jetojnë më normalisht se kaq :)

Perqafime të gjithëve
Kalojani mirë :)

Drejtori i Shekullit
Adrian Thano


P.S. Numri i parë i Shekullit për vitin 2010 do dalë në 5 janar.