Gjykata e Krimeve te Renda ka thirrur te enjten per te pyetur si deshmitare bashkeshorten e nje gjyqtari te Gjykates se Larte i cili eshte gjobitur tre vjet me parebr
br
Per kete ceshtje po gjykohet Arjan Kalaja nga Shkodra i cili akuzohet per shtrengim me ane te kanosjes per dhenie pasurie eshtja eshte mbajtur teper sekret per shkak te statusit te personit ndaj te cilit eshte vendosur gjoba nje jurist i njohur prej 24 vitesh dhe qe aktualisht eshte pjese e kolegjit penal ne Gjykaten e Larte shkruan top chennelbr
br
Burimet thone se i pandehuri Kalaja ka derguar ne vitin 2013 nje mesazh ne telefonin e gjyqtarit Thanza me tekstin Me sill 8 mije dollare ndryshe do te coj tek Fiksibr
br
Per tre vjet organet e hetimit kane hetuar se kujt i perkiste numri i telefonit i cili ishte blere ne tregun e zi e per pasoje ishte e veshtire te identifikohej Procesi penal drejtohet nga gjyqtari i krimeve te renda Fran Prendi nderkohe qe i dyshuari po gjykohet ne gjendje te lirebr
br
Vete i akuzuari ka deklaruar se mesazhi i gjobevenies ishte derguar nga djali i tij i cili ka nderruar jete nga nje semundje Gjyqtari Admir Thanza me heret ka qene gjyqtar ne gjykaten e Tiranes anetar i KLD-se nga 2004 deri ne 2009 anetar i Gjykates Kushtetuese nga 2009 deri me 2013 e me pas anetar i Gjykates se larte

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix