Gjate raportit seksual me partnerin edhe pse nuk mund ta imagjinoni dot harxhoni nje numer mjaft te larte kalorish Lumturia qe ju fal marredhenia dhe ndjenja e embel e intimitetit eshte tmerruese per kalorite dhe shendetin fizik Lexoni me poshte te detajuar sasine e kalorive per cdo hap te aktit seksualbr


Puthja- Gjate puthjes harxhohen 68 kalori per nje orebr


Zhveshja- Zakonisht gjate procesit te zhveshjes harxhoni nga 8 deri ne 10 kalori por ne rast se perdorni gojen tuaj per te zberthyer recipetat e te dashures ne vend te duarve harxhoni rreth 80 kaloribr


Masazhimi- Gjate kohes qe ju i beni nje masazh partneritpartneres harxhoni rreth 80 kalori per cdo nje orebr


Akti seksual- Gjate aktit seksual ju digjni rreth 144 kalori ose edhe me shume per gjysme orebr


Seksi oral- Gjate ketij procesi digjen rreth 100 kalori per gjysme orebr


Kercimi romantik- Nese provoni te kerceni me partnerin ne menyre romantike nje kercim te ngadalte dhe me ndjenje ju do te harxhoni rreth 103 kalori per gjysme ore asnoaal

p idlastp