Tensione në emisionin “Opinion” dhe perplasjet verbale mes ish-deputetit të Partisë Demokratike dhe analistit Lorenc Vangjeli, ku është kaluar në fuerje dhe akuza personale.


Në debat e sipër, Salianji i ka thënë gazetarit: Pusho, se e di si të fluturoj Kaq ka mjaftuar dhe mes tyre të ketë një shkëmbim akuzash.


Ervin Salianji: Unë dua të merrem më faktet, se të jetë për ty e di si të fluturoj apo jo? E di si të fluturoj?


Lorenc Vangjeli: Dëgjoje, dëgjoje çik këtë garipin dëgjoje! Përsërite dhe njëherë, ti mo përsërite? Ti more?


Ervin Salianji: Po të dua të fluturoj, të fluturoj fare fare!


Lorenc Vangjeli: E dëgjon këtë trimin? E dëgjon këtë trimin? O trimi, o trimi


Ervin Salianji: Prokuroria e krimeve të rënda duhet të conte sonte përpara përgjegjësisë penale.


Ervin Salianji: Mashtrues!