Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, i pranishëm në Samitin e Paqes Nelson Mandela në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, ka shprehur angazhimin për të mbrojtur të rinjtë nga përdorimi i drogës. Kreu i Shtetit, i është bashkuar dhe ka përshëndetur iniciativën e presidentit të SHBA-së, Donald Trump, i cili ka deklaruar se duhet angazhim për të luftuar përdorimin e drogës.


Postimi në Twitter i Presidentit Ilir Meta
25 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)