brbrSekretari i Federates Serbe te Futbollit ka reaguar per ngjarjet e renda te ndeshjes se nderprere Serbi-Shqiperi duke pohuar se sfida eshte kerkuar qe te nderpritet nga pala shqiptare dhe jo nga UEFA Zoran Lakovic ka deklaruar per mediat serbe se pas takimit te mbajtur mes paleve ne dhomat e zhveshjes u kuptua se UEFA dhe gjyqtari ishte dakord per vijimin e takimit por lojtaret dhe stafi i Shqiperise nuk donin te dilnin ne fushe dhe per kete arsye takimi nuk vijoi me Me keto pretendime zyrtari i Federates Serbe kerkon ti beje paraprite vendimit te mundshem per dhenien e fitores ne tavoline per Shqiperinebrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br