Rihanna ka bërë një fotosesion për magazinën e famshme "Vogue". Kësaj radhe këngëtarja nga Barbadosi ka vendosur të imitojë nënën e saj.
Rihanna e ka pranuar se gjithmonë ka dashur të duket si nëna e saj dhe për këtë ajo ka imituar stilin e nënës.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


"Unë kam qenë e fiksuar se si ajo është veshur, në aromën e saj në këpucët e saj, në shallet e saj, në gjithçka të saj" ka thënë Rihanna pas fotosesionit.
Në këtë set fotografishë ajo ka nxjerrur gjoksin pothuajse të tërin./Indeksonline/ 


SSSA
ASS
SSSA
ASS