Vlore 3 qershor 2016 NOAal- Tre te arrestuarit te perfshire ne hetimet per sekuestrimin e 220 hektareve truall ne Karaburun do qendrojne ne qeli ne vijim te hetimeve ndaj tyrebr
br
Kjo pasi Gjykata e Vlores vendosi sot masen e sigurimit arrest ne burg si te dyshuar per falsifikimin e dokumenteve ne regjistrimin e truallit prej 220 hektare ne plazhin e Shen Vasilit ne zonen e Karaburunitbr
br
Te akuzuarit jane Rajmond Mezi ne emer te te cilit eshte regjistruar prona e dyshuar nepermjet falsifikimit Enkes Hysendhima avokat Blerina Dhrami ish-nepunese e Hipotekes Vlore dhe biznesmeni PP i shpallur ne kerkim ndaj te cilit u dha masa e sigurise ne mungesebr
br
Nderkohe per noteren Belona Seraj u vu si mase sigurie arrest shtepie per shkak se ka femije ne moshe te vogelbr
br
Masa e sigurise detyrim per paraqitje dhe pezullim nga detyra u vendos per Donika Besimaj pergjegjese e arkives ne Gjykaten e Vlores per shkak te moshes mbi 60 vjeceaynoaalbr
br
Sekuestrimi i truallit ne Karaburun pas noteres dhe avokatit pranga tre te tjerevebr
br
Sekuestro 220 hektareve toke ne Karaburun pranga noteres dhe avokatitbr
br
E perfituar me falsifikim sekuestrohet trualli me vlere 100 milione euro ne Karaburunbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix