Rritet fluksi i emigranteve ne doganen e Kakavijes.Per rrjedhoje jane rikthyer serish radhet e njerzve dhe te automjeteve.Ne oret e para te mengjesit.Korrespondenti i televizionit koha raporton se emigrantet shqiptare jane detyruar te presin per te disa ore ne radhe per shkak te ritmit te ngadalte te punes ne Kakavije.Ne fakt dogana shqiptare punon me kapacitetin e saj te plote per te perballuar fluksin.10 sportele jane vene ne sherbim.Por eshte pala greke ajo qe ashtu si edhe ne rastet e meparshme ka krijuar vonese.Ne krahun tjeter te doganes punohet me vetem gjysmen e kapacitetit.Radhe e emigranteve shqiptare ne pikat e kalimit kufitar me greqine jane bere thuajse te pervitshme ne sezonin e veres.Emigrantet shqiptare lene vendet e punes ne kete sezon per te kaluar pushimet ne atdhe prane familjeve te tyre .