Duke parë këtë foto është e vështirë të besohet se Shannon Ihrke ka qenë pjesë e Ushtrisë amerikane.
Bukuroshja me sy blu, ka patur gradën kapitene e marinës deri në vitin 2012, dhe më pas i është përkushtuar botës së modës.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};
SSSA
ASS
SSSA
SS