Xherdan Shaqiri është rreziku kryesor i Argjentinës për sfidën e nesërme. Por Shaqa mund të jetë i frikshëm për Argjentinën edhe në pamjen fizike.
Muskujt e tij vazhdojnë të jenë të formësuar duke rënë në sytë e kamermanëve dhe mediave të ndryshme.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Shaqa po quhet si muskulozi i Botërorit, ndërsa në mediat angleze po krahasohet me trupin muskuloz të çiklistit, Chris Hoy.
Muskujt e Shaqirit janë me perimetër prej 27 inç duke qenë futbollisti më muskujt më të fryer në Botëror. /Indeksonline/


SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS