brbrInspektorati Kombetar i Mbrojtjes se Territorit shembi me eksploziv nje objekt 5-katesh ne Sarande Ndertimi kishte nje siperfaqe prej 400 meter katrore nderkohe qe sipas IKMT shperthimi u krye me 10 kg tritol te llojit C4 Ne objekt u hapen rreth 200 vrima brenda te cilave u vendos lenda eksplozive Sipas Inspektoratit operacioni u zhvillua ne mbeshtetje te bashkise se ketij qyteti per realizimin e projektit per ndertimin e rruges Nderkohe mesohet se inspektorati ne mbeshtetje te bashkise Sarande do te vijoje edhe me prishjen e disa objekteve te tjera 1 dhe 2-kateshebrbr
br