Në Mumbai, Indi, një urë për këmbësorë u rrëzua pranë terminalit të Stacionit Qendror. Autoritetet kanë frikë se mund të ketë dhjetëra të plagosur dhe madje edhe disa viktima. Kaosi mbretëron në zonën ku kolapsi ka ndodhur pavarësisht pranisë së policisë që përpiqet të largojë kalimtarët për të lehtësuar ndërhyrjen e shpëtimtarëve.