Shfaqja Dorezimi ne Teatrin e MetropolitE marte 05 Shkurt 2013 1304

Shfaqja Dorezimi ne Teatrin e MetropolitAta jane kater personazhe qe pa e ditur i perkasin te njejtes shtrese Te mbytur ne nje bote komplekse dhe instinktesh te ndrydhura ata jane ne kerkim te dickaje qe u mungon

Keto dilema vijne ne personazhet e autorit irlandez Martin McDonagh me vepren e njohur Dorezimi Premiera e regjisorit Genti Bejko do te sjelle per te sjelle per publikun shqiptar nje komedi te zeze qe ka ne thelb racizmin dhe marredhenien e munguar shoqerore mes njerezve Do te jete nje shfaqje per nje publik te kufizuar mbi 14 vjec pasi do te kete skena dhune Nje komedi e kesaj natyre eshte nje nderthurje mes horrorit dhe komedise Nje zhaner i tille shpjegon regjisori Bejko ka filluar te kete sukses ne teatrot mbarekombetare Per kete ai ka zgjedhur aktoret Julian Deda Gent Ferra Niada Saliasi e Irgen ela Premiera do te shfaqet ne Teatrin e Metropolit kete te enjte
p p

p