hqdefaultInspektoriati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit ka gjobitur me dy milionë lekë të reja disa subjekteve private që shfrytëzonin shtratin e lumenjve të lumit Mat, në mënyrë të paligjshme.


IKMT pas kryerjes së inspektimeve gjobiti katër subjekte: Dejvis-Ba shpk, Kleit-Marvi shpk, Bardhoku 03 shpk, Kashnjeti shpk. Ndërkaq, inspektimet dhe procedimet për shkelësit në lumenjtë e vendit do të vijojnë.


16 nëntor 2016 (gazeta-Shqip.com)