Divorci i Kim Kardashian me bashkëshortin e saj, Kris Humphries, konsiderohet si një ndër më të shpejtët në botën e showbiz. Por, Kim duket se e ka hedhur pas këtë histori dhe e ka harruar Kris. Këtë gjë ajo e ka treguar me anë të publimit të një fotoje të nxehtë në plazh, menjëherë pas ndarjes me Kris. Tashmë ajo është e lidhur me Kenye West dhe si të thuash, me këto foto ka dashur të tregojë se të kaluarën e ka hedhur prapa krahëve.Kim KardashianKim Kardashian


Kim Kardashian and Kris Humphries kANYE wEST