Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka shpërthyer sërish sot në mbledhjen e Komisionit për Punë të Jashtme.
Ai e ka quajtur “peder”, kryetarin e Komisionit për demarkacionin me Malin e Zi, Murat Mehën, shkruan Gazeta Tribuna.

Ndërkaq, kryetarin e Komisionit për Punë të Jashtme, Enver Hoxhajn e ka quajtur “gënjeshtar”,

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Lideri i AAK-së e ka lëshuar mbledhjen dhe më pas ka dhënë dorëheqje nga posti i anëtarit të Komisionit.
Shikojeni videon ku Haradinaj “shpërthen” ndaj Mehës dhe Hoxhajt./Gazeta Tribuna/
https://