Goditet nje tjeter rast i Trafikimit te mjeteve motorike Burime nga Policia e Shkodres bejne me dije se jane sekuestruar ne total 13 mjete si dhe procedohen ne gjendje te lire 13 shtetas Operacioni i koduar Luks 2 u shtri ne rrethet Shkoder Malesi e Madhe Lac Lezhe Tirane dhe Vlorebr
br
Mesohet se jane proceduar ne gjendje te lire AK banues ne Malesi te Madhe pasi ky shtetas disponon nje automjet tip Wolkswagen AV banues ne Fushe Kruje pasi disponon nje automjet tip Mercedes AG banues ne Shkoder pasi disponon nje automjett tip BMW X5br
br
AP banues ne Malesi te Madhe pasi disponon nje automjet tip Toyota BK banues ne Malesi te Madhe disponon nje automjet tip BMW X6 BRR banues ne Vlore disponon nje automjet tip Audi Q5 EK banues ne Malesi te Madhe disponon nje automjet tip Benz LRR banues ne Shkoder disponon nje automjet tip Saab LZ banues ne Malesi te Madhe disponon nje automjet tip Mercedes Benz MLbr
br
PG banues ne Shkoder pasi ky shtetas disponon nje automjet tip BMW TGJ banues ne Malesi te Madhe pasi disponon nje automjet tip Renault XH banues ne Malesi te Madhe disponon nje automjet tip BMW X5 dhe DD banues ne Mirdite pasi disponon nje automjet tip Mercedes Benz ML ku per te gjithe dyshohet se jane mjete te trafikuarabr
br
Mjetet u sekuestruan ne cilesine e proves materiale ndersa materialet iu referuan Prokurorise se Rrethit Gjyqesor Shkoder per vepren penale Trafikimi i mjeteve motorikeblnoaal


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 11
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix