Policia në Britaninë e Madhe ka shkatërruar një grup kriminal që merrej më shpërndarjen e kokainës.

Sipas mediave janë arrestuar 21 persona, mes tyre shumë shqiptarë, e ndërsa operacioni është zhvilluar në 17 zona të ndryshme në Mançester, Salford, Trafford dhe veri të Wellsit.
Gjatë operacionit është bllokuar një kilogram kokainë me një vlerë sipas ekspertëve prej 100,000 paund, 30,000 paund para kesh, dy armë si dhe një silenciator.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Operacioni është bërë pas një punë tetë mujore hetimore, që sipas autoriteteve britanike banda drejtohej nga shqiptarë që furnizonin qendrën e qytetit të Mançesterit me kokainë. Mes 21 të arrestuarve janë dhe tre gra. /Shqiptarja/


SSSA
ASS