Edi Haxhiu na ka bërë krenar edhe njëherë me paraqitjen e tij në garat e shpejtësisë. Në garën e sotme të mbajtur në Itali, Edi ka befasuar të gjithë duke përfunduar i gjashti në një garë të njohur ku për kundërshtarë kishte garues me eksperiencë në këtë garë.
Edi ishte një nga garuesit më të rinjë në garë, ndërsa kjo është sezona e parë që garon për të, për dallim nga garuesit tjerë që janë me shumë përvojë.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Poashtu kjo është hera e parë që një shqiptarë arrinë një pozicion të tillë në garat e shpejtësisë, duke rënë në sy të skuderive të njohura të Formulas.
Shemsi Haxhiu, babai dhe menaxheri i Edit ka premtuar se në garën e radhës Edi ka gjasa të mëdha që të garoi me flamurin e Kosovës. Edhe këtë herë, Edi mbane në kokë helmetën me flamurin e Kosovës dhe Shqipërisë./Indeksonline/


SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS