Analisti dhe studiuesi, Shkelzen Gashi, i cili ka qenë një prej figurave të para që janë radhitur në radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, ka postuar në llogarinë e tij në Facebook, selfie-n e Fisnik Ismajlit me deputetët e LVV pas dështimit të ndryshimeve kushtetuese duke lëshuar një mbishkrim ku analizon renditjen e të fotografuarve, transmeton Indeksonline.
Ai thotë se mund ta shihni se si janë grumbulluar xhemati duke aluduar në aktivistët dhe deputetët e LVV-së, rreth Albin Kurtit që është kryetar real i partisë ndërsa sipas tij kryetarin formal mund ta shihni në një qoshe, Visar Ymerin. Krejt në fund Gashi thotë se ndoshta kjo është koeçidencë dhe të gjithë janë të barabartë, sikur në romanin “Ferma e Kafshëve” nga Orwell./Indeksonline/

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};
SSSA
ASS