Mëngjesin e së hënës policia e Shkodrës njoftoi se është djegur
tërësisht godina e komunës Shalë. Ngjarja sipas policise eshte e
qellimshme dhe mendohet se ka lidhje me procesin e stergjatur zgjedhor
ne kete komune ne zonen me malore te Shkodres.Zgjedhjet ne komune deshtuan dy here resht te mbaheshin dhe heret e trete u fituan me nje diference shume te ngushte nga kandidati socialist.

Pala e humbur u ankua ne KQZ dhe me pas ne Kolegjin Zgjedhor, por ankesa e tyre u rrezua. Ndersa pritej shpallja e vendimit perfundimtar dhe marrja e detyres nga kryekomunari ri, godina e komunes u dogj. Po hetohet per dokumentat qe mund te jene demtuar per shkak te flakeve.


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));


Lajmet kryesoreFrattini e Lambrinidis: Angazhime për reforma


Takime në Tiranë, shoqërohen nga ambasadori Sequi
AK: Kundër bisedimeve të fshehta Tiranë-Athinë


Nis vit i ri shkollor, krerët e vendit urojnë nxënësit


Bashkia e Tiranës, siguri në shkolla


EULEX: Nuk ka kthim prapa për veriun