Artan CENA

TIRANË - Shpallen fituesit e Shkollës së Policisë që do të nisin studimet në muajin shtator. Burimet zyrtare nga Policia e Shtetit kanë bërë publike dje listën me 172 emrat e kandidatëve që kanë arritur t’i kalojnë të trua fazat e konkurrimit. Siç është bërë e ditur, ka përfunduar faza e konkurrimit për kandidatët që kanë aplikuar për periudhën prill-dhjetor 2009 për të ndjekur studimet në Shkollën bazë të Policisë për Patrullë të Përgjithshme. Fazës së parë të konkurrimit, testimit me shkrim, iu nënshtruan 920 konkurrentë dhe, bazuar në pikët e grumbulluara, u kualifikuan fitues të testimit me shkrim 216 prej tyre. Më pas aplikantët iu nënshtruan testimit fizik, ku pas përfundimit të tij u skualifikuan 38 nga 212 kandidatët që morën pjesë në këtë testim. Nga data 21-22 qershor u zhvillua faza e tretë e konkurrimit, intervista me gojë. Nga komisioni i intervistimit gjatë këtij procesi u intervistuan 172 kandidatët e paraqitur.

Konkurrimi

Qëllimi i intervistës me gojë është vlerësimi i aftësive të kandidatit për të analizuar, komunikuar, marrë vendime dhe për të reaguar në mënyrën e duhur, si dhe vlerësimi i përshtatshmërisë së kandidatit për t’u bërë punonjës policie. Bazuar në pikët e grumbulluara gjatë testimit me shkrim dhe gjatë intervistës me gojë është bërë dhe klasifikimi përfundimtar i pjesëmarrësve në këtë proces konkurrimi. Pas këtyre fazave të konkurrimit aplikantët do t’i nënshtrohen procesit të kontrollit mjekësor pranë Qendrës së Profilaksisë së Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit në Tiranë, e cila ndodhet në Qendrën e Formimit Policor. Për datat e kryerjes së kontrollit mjekësor kandidatët do të njoftohen nga strukturat e Personelit. Pas kontrollit mjekësor kandidatët do t’i nënshtrohen procesit të marrjes së gjurmëve të gishtave, si dhe procesit të verifikimit të aplikantit.

Ankesat

Të gjithë aplikantët për çdo paqartësi që mund të kenë lidhur me këtë proces mund të drejtohen pranë Zyrave të Personelit në Drejtoritë e Policisë në Qarqe ose pranë Sektorit të Pranimit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit. Po ashtu mund t’i parashtrojnë pyetjet apo shqetësimet e tyre dhe me e-mail në adresën shkollaepolicise@mrp.gov.al. Lista e renditjes përfundimtare të kandidatëve do të publikohet dhe në faqen e internetit të Policisë së Shtetit /////ëëë.asp.gov.al.

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së ShtetitNr.

Emër, Atësi, Mbiemër

Qarku

Pikët

1 Arjana Ali Syla Shkodër 87.2

2 Aldi Kristo Bylyku Korçë 86.6

3 Irena Selman Hoxha Fier 86.5

4 Emiljan Anton Prenga Tiranë 86.3

5 Trazhgim Isuf Halilaj Tiranë 86.2

6 Drini Veli Peposhi Kukës 85.6

7 Ermand Kujtim Petova Durrës 85.5

8 Boran Ymer Bercama Shkodër 85.5

9 Saimir Nazif Briçka Korçë 85.5

10 Sovjeta Hamit Hysa Tiranë 84.8

11 Algert Nikolin Gjonaj Tiranë 84.7

12 Xhevahir Hamza Alija Shkodër 84.6

13 Tauland Haki Kurtaj Shkodër 83.6

14 Besard Lulzim Doda Tiranë 83.1

15 Enaldo Engjell Neli Korçë 82.6

16 Andi Hodo Çani Gjirokastër 82.5

17 Irena Beqir Elezi Tiranë 82.5

18 Ermir Miftar Metaliaj Kukës 82.4

19 Enis Sherif Hasanaj Tiranë 82.2

20 Klevis Pal Martini Lezhë 82.0

21 Emanuel Gjergj Ndoja Shkodër 81.9

22 Albano Kosta Rustemi Gjirokastër 81.8

23 Endrit Shkelqim Vika Tiranë 81.7

24 Oldiano Gjon Çuni Shkodër 81.7

25 Julian Petrika Ligori Korcçë 81.2

26 Agim Dervish Troci Tiranë 81.1

27 Tedi Agron Didi Tiranë 80.8

28 Dorjan Agron Shima Tiranë 80.6

29 Endrit Arben Demi Tiranë 80.3

30 Jodina Agim Laho Korcçë 80.3

31 Kloton Thoma Kumaraku Tiranë 80.1

32 Evarist Ndue Përdoçi Tiranë 80.0

33 Skerdian Hasan Kacuqi Durrës 80.0

34 Rudina Selman Beka Tiranë 79.9

35 Ervis Elez Trezhnjeva Kukës 79.5

36 Agron Risto Mitre Korçë 79.4

37 Aranit Haxhi Dibra Tiranë 79.2

38 Dionis Naim Gjura Tiranë 79.2

39 Orien Tom Miraku Tiranë 79.0

40 Juljan Nevrus Gupe Korçë 79.0

41 Armir Islam Guri Shkodër 78.8

42 Ergys Bujar Shpati Korçë 78.8

43 Marsel Shpetim Spaho Korçë 78.8

44 Orest Bujar Cane Tiranë 78.8

45 Zhan Tonin Palaj Shkodër 78.8

46 Elmir Ramen Shkurti Tiranë 78.6

47 Olgerti Astrit Agolli Korçë 78.6

48 Idlir Shaban Velija Shkodër 78.3

49 Olsion Sami Ismalaj Kukës 78.3

50 Gledis Erfan Kena Tiranë 78.2

51 Dritan Mehdi Hysa Durrës 77.9

52 Andi Shefqet Buzani Elbasan 77.8

53 Xhulja Dilaver Zyfi Korçë 77.5

54 Aleksander Arjan Kita Durrës 77.5

55 Endrit Mark Lekaj Shkodër 77.4

56 Anila Dhimitraq Ibro Fier 77.3

57 Olsi Bashkim Uku Tiranë 77.3

58 Alfons Viktor Çotaj Lezhë 77.2

59 Taulant Petrit Hyka Durrës 77.2

60 Gentjan Beqir Kortoçi Kukës 77.0

61 Razie Mehmet Kuçana Kukës 77.0

62 Elvis Xhelal Shkjau Tiranë 76.9

63 Ermal Shaban Murataj Tiranë 76.9

64 Denjon Arben Myteberi Korçë 76.5

65 Elton Mersin Mata Tiranë 76.5

66 Ervin Tomorr Berdufi Elbasan 76.1

67 Adrit Alfred Goxhaj Tiranë 76.0

68 Besnik Resmi Nazari Elbasan 76.0

69 Aida Baudin Osmani Tiranë 75.8

70 Erzen Qazim Rama Tiranë 75.8

71 Litjon Luan Osmani Tiranë 75.8

72 Redian mark Shullani Shkodër 75.6

73 Anjeza Flamur Lame Berat 75.6

74 Mateo Bujar Arapi Tiranë 75.6

75 Elton Besnik Topalli Durrës 75.5

76 Shpatjan Sokol Mataj Tiranë 75.5

77 Blerim Resul Tafçiu Tiranë 75.1

78 Sabah Tafil Moriqi Shkodër 75.1

79 Bledi Petrit Pilinxhi Korçë 75.0

80 Bledar Selim Xhebexhiu Fier 75.0

81 Emiljan Lulezim Muharremi Tiranë 75.0

82 Elvis Osman Nezaj Tiranë 74.9

83 Ilir Hasan Markaj Tiranë 74.9

84 Agostin Mark Kola Tiranë 74.7

85 Esat Sakip Neziri Dibër 74.5

86 Paris Sadik Cara Tiranë 74.4

87 Liridon Ndue Rrucaj Tiranë 74.4

88 Arber Mersin Kaja Tiranë 74.3

89 Arber Tonin Gjeloshaj Tiranë 74.3

90 Perparim Flamur Mujollari Korçë 74.3

91 Daniel Riza Bajrami Tiranë 74.2

92 Donaldi Urim Zili Korçë 74.2

93 Liza Agron Alibashi Korçë 74.2

94 Hamza Din Demushi Tiranë 74.0

95 Lizan Gezim Mazelli Korçë 74.0

96 Roland Gjergj Deda Shkodër 74.0

97 Çlirim Lezan Dodaj Dibër 73.8

98 Kyvet Isuf Balaj Kukës 73.2

99 Saimir Nexhmi Xhemollari Korçë 73.1

100 Gerald Ardian Shahu Tiranë 73.0

101 Fabio Xhelal Ilnica Dibër 73.0

102 Mirlan Mehmet Bejko Tiranë 73.0

103 Ermir Sazan Sokoli Korçë 72.9

104 Fatmir Haxhi Hysa Tiranë 72.9

105 Mirela Ndue Deda Durrës 72.9

106 Adnand Qemal Xhelili Elbasan 72.4

107 Saimir Ramazan Ismaili Tiranë 72.4

108 Xhevdet Refki Gjana Kukës 72.3

109 Aurent Leonardi Kaso Korçë 72.2

110 Blerim Zaim Troci Tiranë 72.2

111 Nertil Vezir Mekolli Tiranë 72.2

112 Jeton Xhafer Kertolli Kukës 71.7

113 Jurgen Lavdim Shanaj Tiranë 71.7

114 Saimir Fran Topollaj Lezhë 71.7

115 Armando Tofik Seferi Durrës 71.7

116 Bledian Mehdi Islami Tiranë 71.7

117 Endrit Hasan Gjika Tiranë 71.7

118 Endrit Skender Çapja Elbasan 71.7

119 Jurentina Flamur Baka Korçë 71.7

120 Mariglen Gezim Luli Elbasan 71.7

121 Nikolin Kol Marku Lezhë 71.7

122 Elda Zmajl Metaliaj Tiranë 71.6

123 Ermir Halim Gashi Durrës 71.6

124 Enid Dashamir Pasho Tiranë 71.3

125 Entela Bajram Rrapi Durrës 71.3

126 Bleron Kol Karaj Elbasan 71.2

127 Shkelzen Ridvan Zhollanji Korçë 71.2

128 Jerelsi Anstor Lumi Tiranë 71.0

129 Lisien Fatos Bakiasi Tiranë 70.8

130 Viltjon Zenel Brasha Kukës 70.8

131 Muarek Subi Garxenaj Tiranë 70.8

132 Pellumb Ali Rexhmati Kukës 70.8

133 Elind Demir Elmazaj Fier 70.7

134 Ferdinant Haki Hala Elbasan 70.7

135 Edison Seladin Mekolli Korçe 70.5

136 Perparim Hazir Gosturani Tiranë 70.5

137 Jeton Xhetan Marku Tiranë 70.4

138 Lorenc Selman Aliaj Dibër 70.4

139 Erti Zenel Gjoshi Tiranë 70.3

140 Faredin Refat Dervishaj Tiranë 69.9

141 Avdulla Rexhep Halucaj Kukës 69.9

142 Eneo Agron Ranci Vlorë 69.9

143 Orgest Osman Çeko Tiranë 69.9

144 Adem Abdyl Elezaj Tiranë 69.7

145 Lastare Muharrem Memushi Tiranë 69.7

146 Granit Uke Kurmekaj Kukës 69.2

147 Aurora Tomorr Muhollari Tiranë 69.0

148 Çezar Ruzhdi Ahmetaj Tiranë 69.0

149 Xhevdet Samit Jaçe Korçë 69.0

150 Eris Elvid Bushati Shkodër 68.8

151 Kristian Pjeter Pellumbi Shkodër 68.3

152 Eneo Xhelal Hasa Durrës 68.2

153 Erion Tefik Marku Dibër 68.2

154 Perlat Bashkim Hamitaj Fier 68.0

155 Alban Rexhep Furramani Korçë 67.6

156 Arben Kujtim Mero Korçë 67.4

157 Luan Pjeter Ramaj Tiranë 67.4

158 Aldi Driton Ivani Korçë 66.7

159 Qemal Skender Toçilla Tiranë 66.7

160 Selami Baudin Koçi Dibër 66.5

161 Redjana Xhafer Kalemi Tiranë 66.3

162 Oresti Niko Muska Korçë 65.8

163 Briken Zef Curri Shkodër 65.7

164 Elis Nevrus Isaku Elbasan 65.7

165 Ermal Aqif Keçi Durrës 63.6

166 Denis Qëmal Tusha Tiranë 63.1

167 Flamur Nazif Hoxha Dibër 63.1

168 Alket Abedin Hajderasi Tiranë 60.8

169 Shkelzen Seit Lamaj Tiranë 55.8

170 Blerina Gezim Jolla Tiranë 54.9

171 Alban Jani Hamzallari Korçë 51.7

172 Platon Haziz Moli Elbasan 48.223 Qershor 2010