TIRANE-Të gjithë kandidatët e regjistruar në Shkollën e Policisë do të marrin pjesë në një takim mbi dhënien e udhëzimeve për procesin e konkurrimit. 

Konkresitsh sipas Policisë së Shtetit, kandidatët që marrin pjesë në provim nga data 18-21 duhet të marrim pjesë në një takim që do të zhvillohet më datë 18 mars 2014, në orën 10.30, në ambientet e Pallatit të Kongreseve, ku konkurrentët do të njihen me udhëzimet për testim. 

Po ashtu aplikantët do të ndjekin dhe ceremoninë që do të zhvillohet në kuadër të fillimit të procesit të testimit të Shkollës Bazë të Policisë “Për patrullë të përgjithshme”.

(o.d/BalkanWeb)