Shkreli Padi ndaj planit urbanistikE shtune 16 Shkurt 2013 1902

p styletext-align justify Shkreli Padi ndaj planit urbanistikArkitekti dhe eksperti i trashegimise kulturore Artan Shkreli deklaroi se Plani urbanistik i Tiranes miratuar nje dite me pare ne Keshillin Kombetar te Territorit do te apelohet ne GjykateZoti Shkreli tha se projekti nuk permbush asnje standard urbanistik dhe paraqet shume mangesi Arkitekti Shkreli nenvizoi se planit te kryeqytetit nuk iu be asnje oponence nderkombetare Plani i Tiranes Metropolitane shtrihet ne 8 njesi vendore dy nga te cilat bashki dhe 6 komuna Ai parashikon krijimin e 7 poleve te zhvillimit Tirana  parashikohet te kete nje rrjet rrugor me 5 unaza si edhe nje linje tramvaji vec autobusevep
p styletext-align justify p
p