Përfaqësuesi i Zonës Operative të Dukagjinit në Komisionin Qeveritar për Verifikimin e Veteranëve të Luftës së Kosovës, Shkumbin Demaliaj ka bërë me dije se nesër në ora 10:00, do të publikohen listat e Zonës Operative të Dukagjinit.
Demaliaj po ashtu ka kujtuar se në rast të ndonjë lëshimi, ka 30 ditë për ankesa. Ja postimi i plotë i Shkumbin Demaliajt:

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Bashkëluftëtarë të nderuar! Procesit preliminar të verifikimit i erdhi fundi!!!! Ishte previlegj imi të ju përfaqësoj në Komisionin Qeveritar por edhe përgjegjësi dhe përkushtim!!! Andaj edhe nëse kemi pasur ndonjë lëshim apo gabim kërkoj falje dhe është e mundur që ta evitojmë në ditët në vazhdim me rastin e ankesës që zgjatë 30 ditë pas publikimit të listave Nesër pas Orës 10:00...!!! Respekt dhe Urime Për të gjithë meritorët!!! Lavdi Gjakut të Dëshmorëve dhe Rrnoftë Populli Ynë...!!!/Indeksonline/