Në një dokumentar është zbuluar një ngjarje tronditëse ku nënat në Filipine i detyrojnë fëmijët të kryejnë marrëdhënie seksuale në këmbim të parave.


Stacey Dooley Heton ka investiguar ngjarjen me një agjent të fshehtë, i cili ka mbledhur prova për dy motra që i përdornin fëmijët për prostitucion.


Forcat e policisë kanë bërë një operacion në mënyrë që ato të arrestohen për këtë krim të rëndë që kanë bërë ndaj tyre.


Në disa skena, zbulohet se ato i përdornin edhe fëmijët e moshës 5-vjecare për të marrë para.  Ndërkohë, ato kanë mohuar gjithcka dhe thonë se fëmijët kanë bërë gjëra që prindërit nuk mund ti kontrollojnë.


Stacey ka shumë vite që merret me zbulime të tilla, dhe falë agjentit Mike kanë bërë të mundur arrestimin e tyre.
/oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter