Organizatat joqeveritare kerkuan sot ne Tirane nje plan te perbashket veprimi me institucionet shteterore ne luften kunder korrupsionit.


Ato propozuan veprime te perbashketa sepse goditja fragmentare e korrupsionit nuk ka dhene rezultate.


Sistemi shendetesor dhe ai gjyqesor vazhdojne te perceptohen nga publiku si fushat me shume te korruptuara.