0
brbr

SSSAbrASS
brbrSporti i mundjes ka shpallur kampionet per vitin 2014 Ne ndeshjet e zhvilluar te shtunen ne pallatin e sporti Asllan Rusi beslidhja eshte shpallur si ekipi fitues ne stilin klasik ndersa Teuta ne ate te lirebrbr
brbrNe kete kampionat per te rritur merrnin pjese 16 ekipe dhe rreth 80 mundes Sportistet me te mire do te jene pjese e ekipit kombetar qe do te marre pjese ne aktivitet qe do te zhvillohen ne Kosove dhe Greqibrbr
brbrTv Klanbrbrkampionet e mundjes mundja sporti