brbrPolicia ne Meksike ka shpetuar me shume se 450 te mitur ne nje shtepi femijebrbr
brbrDyshohet se me ta eshte abuzuar seksualisht nga stafi Pronarja e kesaj shtepie Rosa del Karmen Verduzko dhe tete punonjes te shtepise se quajtur Familja e madhe jane arrestuarbrbr
brbrNe ndertese jetonin 278 djem 174 vajza dhe gjashte femije poshte moshes tre vjecbrbr
brbrMediat vendase raportojne se banoret e kesaj shtepie detyroheshin te jetonin ne kushte te tmerrshmebrbr
br