Shqiptarët i kanë dhënë dy pikë Serbisë në kontestin më të madh të këngës në Evropë, por fqinjët e Kosovës nuk kanë vendosur që njëjtë të votojë në për përfaqësuesen shqiptare në “Eursong”.

Asnjë pikë nuk e ka marrë nga ky shtet Elhaida Dani, që po përfaqëson Shqipërinë në edicionin e 60-të të Festivalit.
Deri tani Mali i zi ka dhënë 10 pikë për Shqipëri dhe Greqia 6 pikë.

 

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};