fileNjë shtetas shqiptar është dënuar me 4 vjet burg pasi u deklarua fajtor për faktin që kishte udhëtuar me një dokument të rremë.

Denis Haska, 24 vjeç, arriti në Maltë me pasaportën e tij në ditën e Vitit të Ri dhe u përpoq të udhëtonte për në Britaninë e Madhe me një dokument grek fals, i cili ishte bërë më 2 janar.

Ai do të dëbohet për në Shqipëri nesër dhe i është ndaluar të udhëtojnë për në Evropë për tre deri në pesë vitet e ardhshme.