Këngëtarja shqiptare me origjinë nga Kosova, Rita Ora është kthyer në një fenomen muajt e fundit dhe tashmë ajo konsiderohet si rivalja e Rihannës. Dhe, për të qenë e tillë, Rita e ka kuptuar se, përveçse zërit, duhet ta konkurrojë Rihannën edhe me pamjen dhe gjestet, për të qenë në qendër të vëmëndjes së mediave. Kjo duket se është edhe arsyeja që këngëtarja shqiptare ka vendosur të pozojë në mënyrë provokuese në rrugët e Nju Jorkut.