Këngëtarja dhe aktorja amerikane Jennifer Lopez, do të blejë një shtëpi të re në Long Islands, e cila do të kushtojë jo pak, por plot 10 milion dollarë.


Shtëpia luksoze e cila gjendet në qytetin Water Mill, ka tetë dhoma gjumi, pishinë, sauna dhe një kinema private.


J-Lo, e cila e ka quajtur veten “Jenny from the block”, që do të thotë se nuk i ka harruar asnjëherë rrënjët e saj dhe se nga vjen.


Megjithatë shtëpia e saj e re, është shumë po shumë lart dhe larg nga ajo e vjetra ku është rritur artistja