Shtohen rastet e të infektuarve edhe në qytetin e Sarandës, konfirmohen 3 persona të tjerë pozitivë me COVID-19.


saranda


Panorama mëson se të tre janë pjesëtarë të një familje.


Ata janë banues në Sarandë, me origjinë nga Laçi. Të tre anëtarët e familjes janë vetëkarantinuar dhe ka nisur hetimi epidemiologjik, ndërsa nuk dihet ku mund ta kenë marrë virusin.