Seanca plenare e Kuvendit nuk do te mblidhet neser pasi deputetet jane te angazhuar ne pjesen me te madhe te tyre.


Ne nje informacion te Kuvendit behet e ditur se seanca plenare e planifikuar te zhvillohej neser eshte shtyre.


Thuajse te gjithe deputetet e mazhorances ndodhen ne levizje te shpeshta ne qarkun Shkoder.


Gjithashtu edhe deputete te opozites kane shkuar ne zonen e permbytjeve per te qene prane te demtuarve nga reshjet dhe shkarkimet e ujerave nga digat e hidrocentraleve.