Është shtyrë për ditën e nesërme në orën 8:30 masa e sigurisë për Emiljano Shullazin, Blerim Shullazin dhe Gilmando Danin.


Kjo shtyrje ka ardhur për shkak të seancës paralele që po zhvillohej për imamët e akuzuar për rekrutim xhihadistësh në Gjykatën e Krimeve të Rënda.


Prokuroria e Krimeve të Rënda ka kërkuar në gjykatë caktimin e masës së sigurisë arrest me burg ndaj tre personave të ndaluar.