TIRANE- Për herë të parë Shqipëria do të ketë një strukturë të specializuar që do të hetojnë dhe luftojë fenomenin e korrupsionit dhe veprimtarisë kriminale që lidhet me këtë, Byronë Kombëtare të Hetimit. Me miratimin e ligjit të ri të Policisë së Shtetit është specifikuar edhe organizimi i Byrosë si dhe kriteret dhe kushtet që duhet të plotësojë drejtuesi i saj dhe punonjësit. Në këtë ligj janë përcaktuar edhe pagat e punonjësve të Byrosë si dhe kur mund të përjashtohet një i tillë. Kreu i Byrosë ka një afat drejtimi por ka të drejtë që të rikandidojë sërish në këtë detyrë që të vazhdojë të jetë kreu i Byrosë.
 
 Duke klikuar këtu mund të lexoni shkrimin e plotë nga Shqiptarja.com në print.