Mario Baloteli u operua pak ditë nga miopia dhe tashmë sheh shumë mirë. Dhe, duke parë të dashurën e tij të re, Desires Buseto, mund të thuhet se Baloteli merr notën 10 në shikim. Biondia 18-vjeçare i ka qendruar pranë sulmuesit të Mançester Sitit gjatë ditëve që ai ka qenë në spitalin e Breshias, pas operimit.Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto


Desirèe Busetto