Situata ne Shkoder pas permbytjeve eshte me e qete dhe nuk paraqitet problematike ndonese situata me problematike paraqitet ne fshatin Obot e komunes Ana e Malit i cili eshte izoluar komplet nga uji per here te peste brenda ketij viti.


Sipas korespodentit nga Shkodra per Ora News Lumi Buna nuk paraqitet ne nivele kritike ndonese rreshjet vazhdojne te mbulojne disa fshatra.


Vetem disa dite me pare per shkak te fryrjes se lumit Buna ka bere qe permbytjet te shkaktojne pasoja te renda drejt banesave e njekohesisht shqetesuese mbetej sigurimi i ushqimeve.