E enjte 08 Nentor 2012 1031

Spartak Ngjela ne Intervista Kreu i partise Ligj dhe Drejtesi Spartak Ngjela ka shuar cdo dyshim per daljen nga koalicioni i majte.

Ne emisionin Intervista ndersa  prezantoi volumin e dyte te librit te tij Perkulja dhe Renia e tiranise shqiptare Ngjela ka deklaruar se edhe ne zgjedhjet e qershorit 2013 do te vazhdoje te qendroje perkrah PS-se. Ndersa ka folur per librin e tij me te ri Ngjela ka sqaruar bindjen e tij se regjimi komunist u rrezua nga ekonomia dhe jo nga ideologjia. Edhe pse ka qendruar per vite me radhe ne burgjet e komunizmit Ngjela ka deklaruar se nuk e konsideron veten nje disident pasi nuk kishte nje veper.

 


Komente

Facebook