Speci cilësohet edhe si perimi që bën mrekulli në trupin tuaj.

Nëse ndiheni keq se flokët tuaj kanë filluar duke u dobësuar dhe rënia e tyre është e madhe, duhet me patjetër të filloni të konsumoni specat.