Tiranë, 16 korrik, NOA Emrin e prof. dr. Xhavit
Gjatës, një nga themeluesit e shërbimit të psikiatrisë në vendin tonë, i
shkolluar në Perëndim, në Francë, e mban nga sot spitali i Psikiatrisë në Qendrën
Spitalore Universitare Nënë Tereza.Në ceremoni nuk munguan ministri i Shëndetësisë,
Petrit Vasili, Shefi i Shërbimit të Psikiatrisë Anastas Suli, si dhe mjekë,
kolegë dhe të afërm të mjekut të nderuar.

Me ardhjen në Shqipëri, psikiatri i njohur
Xhavit u përpoq të sillte copëza të kësaj kulture në shëndetësinë shqiptare, në
spitale, në Fakultetin e Mjekësisë, dhe kudo ku ai shkoi për të dhënë përvojë.Ministri i Shëndetësisë, Petrit Vasili tha në
këtë ceremoni se Spitali i Psikiatrisë, që sot kryen mbi 1150 shtrime në vit
dhe 2500 konsulta, është zhvilluar falë punës së bërë nga mjeku prof. dr.
Xhavit Gjata.Ministri Vasili e konsideroi veten me fat që
ishte pikërisht ai ministri që firmosi vendimin për ti dhënë spitalit të
Psikiatrisë, emrin e profesorit të njohur.Do të mbetet një nga kënaqësitë e jashtëzakonshme
të punës sime si ministër, sepse mendoj që shumë gjëra vijnë e shkojnë, por këto
përjetime që kemi këtu do na shoqërojnë gjatë gjithë jetës, pohoi ministri.mit/NOA

var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")