Pothuajse te gjithe sponsoret vazhdojne ti qendrojne besnike Michael Schumaker pavaresisht se po mbushet nje vit qe nga aksidenti i rende i 29 dhjetorit te kaluar mbi deboren e Meribel qe e detyroi ish kampionin e Formula Nje ti nenshtrohej nje faze te gjate rehabilitimi qe vazhdon ende ne shtepine e tij ne Gland te Zvicresbr
br
Konfirmimi erdhi nga menaxherja e Gjermanit Sabine Kehm e cila u shpreh se bashkepunimi me sponsoret eshte ndertuar mbi nje baze miqesie dhe keto lidhje jane ruajtur edhe sotbr
br
7 here kampioni i Botes ne Formula Nje eshte transferuar ne shtepine e tij ne Zvicer per te vijuar rehabilitimin qe ende nuk dihet sa kohe do te zgjasebr
br
Per ne eshte e natyrshme qe te mbetemi gjithmone bashke edhe ne momentet e veshtira konfirmoi Robert Peil menaxheri i shoqerise DVAG marke qe historikisht ka qene prezent ne tutat kapelen dhe kasken e Michael Schumacher qe nga viti 1996 e me pasbr
br
Asnje sponsor tjeter nuk ka qene prej kaq shume kohesh me Michael Schumacher citon Supersport

lang enUS

p idlastbrbr